Termeni si conditii

Sintem bucurosi ca ati ales vizitarea si poate chiar achizitionarea produselor noastre de pe acest site . Pentru ca totul sa se desfasoare in bune conditii va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica faptul ca sinteti de acord cu utilizarea acestuia in conformitate cu conditiile de folosinta ale acestuia.


SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI  in calitate de administrator al website-ului, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. Din acest motiv va rugam sa vizitati inainte de achizitionare  aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile impuse de utilizarea acestui site.
 

IMPORTANT:

Produsele comercializate pe acest site beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare.

Returnarea produselor defecte sau care nu corespund cu detaliile tehnice si a manualului de utilizare se pot returna in termen de 14 zile de la achizitionare si transportul va fi suportat de dvstra.Ea se va efectua dupa contactul in prealabil cu un agent de vinzari din cadrul firmei care isi va da acordul acestui lucru.

Produsul trebuie sa fie returnat in buna stare si in ambalajul primit la achizitionare sau a unor documente care sa ateste ca a fost achizitionat dupa acest site. 


Aplicabilitate
Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul din domeniul  de vinzare baterii auditive si baterii alkaline si acumulatori www.powerenergie.ro  si pentru care SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI. are calitatea de administrator

Drepturi de autor
SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI. este administratorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icons, fotografii, clipuri audio/video Marcile inregistrate folosite pe acest site sunt proprietatea detinatorilor marcilor respective.

Licente de utilizare
SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din acestuia. Aceasta licenta nu include:

·         revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;

·         download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;

·         utilizarea tehnicilor care permit extragerea si analiza datelor din acest site


Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI
Marci
Utilizarea domeniului sau a numelui SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI  fara permisiunea prealabila scrisa a  SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI licentele in conformitate cu cele de mai sus.

Conditii de utilizare. Garantii.
Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului. Site-ul este furnizat de catre SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI pe o baza aproape reala in limita stocurilor si disponibilitatilor comerciale, scaneaza periodic situl si serverele pentru depistarea virusilor, insa nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe SiteSC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.


Securitate
De asemenea,daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid o noua parola
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI  sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTIisi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa si de a bloca contul oricarei persoane care decurge la aceste demersuri fara instiintare in prealabil.

Drepturi de proprietate intelectuala
SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati SC POWER ENERGIE GRUP SRL o notificare care sa cuprinda:

·         o adresa din partea  persoanei autorizate care il reprezinta pe posesorul dreptului de proprietate;

·         o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;

·         o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate; adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;

Dupa primirea la sediul firmei SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI a acestei instiintari se face o analiza a elementelor specificate si este posibil ca SC POWER ENERGIE GRUP sa fie nevoita sa mai solicite si alte detalii sai documente cu privire la acestea.

Politica de confidentialitate
SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI nu ofera si nu trimite datele dvs catre terti. SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI poate trimite periodic, oferte sau reduceri de preturi care se refera strict la produsele de pe acest sit. Utilizatorul are posibilitatea de a solicita anularea contului sau refuzul de a primi informari printr-un email trimis la adresa de contact sales@powerenergie.ro

Legislatie
Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC POWER ENERGIE GRUP SRL BUCURESTI pentru solutionare.

 
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.