VITOLIZE WOMEN

Acest produs nu mai face parte din oferta!

VITOLIZE WOMEN
 
Cod: 1537
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

VITOLIZE WOMEN

Stresul și anumite tipuri de medicamente utilizate de femei, precum anticoncepționalele și terapiile de substituție hormonală, au drept consecință un deficit de substanțe nutritive esențiale. Amestecul natural de fructe și plante bogate în antioxidanți (merişor, floarea pasiunii, fructe de schizandra şi pulbere de măr), folosite de secole de femei pentru a echilibra balanța hormonală și pentru o stare generală de bine, alături de vitaminele și mineralele din compoziția sa transformă Vitolize Women într-un produs special conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale femeilor (simptomele cauzate de sindromul premenstrual și / sau de menopauză, aflate în strânsă legătură cu fluctuațiile hormonale și nevoile nutriționale specifice).

Pulberea de merișor este obținută pe baza unui procedeu brevetat, care intensifică beneficiile naturale ale fructelor, asigurând o bună absorbție a nutrienților la nivelul tractului gastrointestinal.

Floarea pasiunii, desemnată în 2011 de către comunitatea ştiinţifică drept planta anului, combate insomnia, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ameliorează durerile și combate tulburările asociate cu menopauza. 

Fructele de schizandra, extrem de bogate în uleiuri esenţiale şi acizi graşi, contribuie la procesul de detoxifiere, ajută la refacerea organismului după chimioterapie, normalizează glicemia şi tensiunea, ameliorează simptomele menopauzei, combat insomnia şi acţionează ca tonic sexual.

VITOLIZE™ (WOMEN)

Supliment alimentar pentru femei

120 tablete

VITOLIZE™ (WOMEN), supliment alimentar pentru femei, o combinaţie destinată acestora în mod special, realizată din extracte vegetale, vitamine şi minerale.

Atentie: Supradoza accidentală de fier este cauza principală a intoxicaţiilor mortale în cazul copiilor sub 6 ani. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. În caz de supradoză accidentală, adresaţi-vă de urgenţă medicului.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

A se verifica termenul de valabilitate pe partea inferioară a flaconului.

A se păstra bine închis, la loc uscat şi la temperatura camerei.

Informaţii despre produs

Numărul de doze zilnice per flacon: 30

Cantitate per doză zilnică (4 tablete)                                      DZR*  (%)

Vitamina C                                             80 mg                                   100%

Vitamina D                                            10 mcg                                  200%

Vitamina E                                               22 mg                                 183%

Vitamina B6                                            1.4 mg                                  100%

Acid folic                                              200 mcg                                 100%

Vitamina B12                                        2.4 mcg                                  96%

Calciu                                                   120 mg                                    15%

Fier                                                           5 mg                                    36%

Magneziu                                                60 mg                                    16%

Amestec brevetat                             575  mg                                   **

(pulbere de afine americane, pulbere de mere, flori de Passifloră, fructe de Schizandra)

* Doza Zilnică Recomandată cf. Directivei 2008/100/EC

**  Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.

Ingrediente: celuloză microcristalină silicifiată (agent de încărcare), bisglicinat de magneziu, amestec brevetat (pulbere din fructe de Afin-american/Vaccinium macrocarpon, în bază de gumă de guar şi lecitină din floarea soarelui; pulbere de mere/Malus domestica, în bază de: maltodextrină, zahăr din Trestie-de-zahăr, amidon din porumb şi lecitină din floarea soarelui; pulbere de Floarea-pasiunii/Passiflora incarnata; extract hidroalcoolic din fructe de Schizandra/Schisandra chinensis), carbonat de calciu (din alge calcinate), hidroxipropilmetilceluloză (agent de îngroşare), acid stearic (emulsifiant), acid ascorbic, carboximetilceluloză de sodiu reticulată (agent de încărcare), dioxid de siliciu (antiaglomerant), d-alfa acetat de tocoferil, bisglicinat de fier, stearat de magneziu (emulsifiant), peliculă de acoperire (carboximetilceluloză de sodiu, dextrină, dextroză, trigliceride cu catenă medie, citrat trisodic), colecalciferol, clorhidrat de piridoxină, cianocobalamină 1% (în bază de fosfat dicalcic anhidru), acid folic.

Administrare: câte 2 tablete de două ori pe zi.Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


VITOLIZE WOMEN http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734779_list.jpg FOREVER
138.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.