Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

FOREVER ARGI+ POUCH

Acest produs nu mai face parte din oferta!

FOREVER ARGI+ POUCH
 
Cod: 1533
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

FOREVER ARGI+ POUCH

L-ARGININA este un aminoacid atât de puternic încât oamenii de ştiinţă îl mai numesc şi "molecula miracol". Şi nu fără motiv, pentru că organismul nostru converteşte L-arginina în oxid nitric, substanţă care sprijină o bună circulaţie a sângelui. Fluxul sanguin îmbunătăţit contribuie la o tensiune arterială normală şi, în general, la sănătatea sistemului cardiovascular. Câteva dintre beneficiile aportului de L-arginină pentru organism menţine tensiunea arterială la un nivel normal îmbunătăţeşte starea generală de sănătate a aparatului cardiovascular îmbunătăţeşte funcţia imunitară contribuie la creşterea masei musculare are rol în creşterea şi refacerea oaselor şi a ţesuturilor îmbunătăţeşte metabolismul grăsimilor şi al glucozei îmbunătăţeşte funcţia sexuală masculină contribuie la eliberarea hormonilor anti-îmbătrânire Cu atât de multe beneficii nu-i de mirare că L-arginina este atât de apreciată. Noul ARGI+ vă furnizează toate avantajele L-argininei, şi în plus: • bunătatea rodiei – binecunoscută pentru puternicele sale proprietăţi antioxidante • extract de vin roşu – pentru a menţine colesterolul la un nivel normal în organism • coajă de strugure şi extracte din fructe de pădure pentru sănătatea sistemului cardiovascular şi sprijinirea funcţiei imunitare a organismului Împreună, toate aceste ingrediente creează un supliment alimentar de ultimă generaţie care favorizează o mai bună sănătate a întregului organism. Doar o măsură de ARGI+ amestecată cu apă sau băutura ta favorită pe bază de aloe va îmbunătăţi performanţa fiecărui sistem din organism. Adaugă sănătate în dieta familiei tale cu ajutorul puterii L-argininei.

Doza recomandată: 1 linguriţă-măsură (10 g). O cutie conţine 30 de măsuri. O măsură conţine: Necesarul zilnic (%) Calorii: 40 2% Glucide totale 3 g 1% Zaharuri 3 g † Vitamina C (acid ascorbic) 80 mg 100% Vitamina D3 (colecalciferol) 5 mcg 100% Vitamina K2 (menachinonă) 75 mcg 100% Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 1,4 mg 100% Vitamina B12 (ciancobalamină) 2,5 mcg 100% Folaţi (acid folic) 200 mcg 100% L-Arginină 5 g † Forever® amestec brevetat de fructe: 220 mg † (din care 114 mg sunt sucuri cristalizate, polifenoli extraşi din rodii şi din vin roşu, prin procedeul uscării în vid, iar 106 mg sunt compuşi activi polifenolici şi flavonoide din aroma naturală a sortimentului de fructe) extract din coajă de struguri (Vitis rotundifolia), extract de rodie (Punica granatum), extract de vin roşu (Vitis vinifera), suc de soc cristalizat (Sambucus nigra), suc de zmeură cristalizat (Rubus idaeus), suc de vişine cristalizat (Prunus cerasus), suc de mure cristalizat (Rubus fruticosus), suc de coacăze cristalizat (Ribes nigrum) şi suc de afine cristalizat (Vaccinium myrtillus). *Necesarul zilnic (%) se bazează pe o dietă zilnică de 2.000 calorii. † Necesarul zilnic (%) nu este stabilit. Alte ingrediente: acid citric (E330), aromă naturală din fructe de pădure, dioxid de siliciu (E551), xilitol (E967), d-riboză, sucraloză (E955) şi fosfat monopotasic (E340).

MOD DE UTILIZARE: Se va amesteca o măsură de Argi+TM cu 240 ml apă sau altă băutură preferată (nealcoolică) şi se va consuma o singură dată pe zi. În cazul sarcinii, alăptării sau ori de către ori există probleme de ordin medical se va consulta medicul înainte de utilizare. A nu se folosi produsul în cazul în care nu este sigilat corespunzător. A nu se lăsa la îndemâna si la vederea copiilor mici. A se repune capacul de plastic după fiecare folosire şi a se păstra la loc răcoros şi uscat. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Acest produs este un supliment alimentar şi nu poate fi utilizat ca substituent al unei diete diversificate. A se verifica data minimei valabilităţi menţionată pe partea inferioară a cutiei.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


FOREVER ARGI+ POUCH http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734775_list.jpg FOREVER
276.50 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.