Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

ARCTIC SEA

Acest produs nu mai face parte din oferta!

ARCTIC SEA
 
Cod: 1517
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

ARCTIC SEA

FOREVER ARCTIC-SEA® Super omega-3 cu uleiuri de peşte, calamar şi ulei de măsline Supliment alimentar 120 capsule moi FOREVER ARCTIC-SEA™ conţine un amestec brevetat obţinut din combinarea uleiurilor de peşte şi calamari cu uleiul de măsline, pentru a vă menţine în formă şi a avea o sănătate optimă. Produsul este bogat în acizi graşi Omega-3 (EPA, acid eicosapentaenoic şi DHA, acid docosahexaenoic) şi grăsimi nesaturate. EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii. De asemenea, DHA contribuie la menţinerea normală a vederii şi a funcţiei normale a creierului.

Aceste produse se comanda cu reducere de 15% prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

pe acest link gasiti si ingredientele si administrarea

Va stam la dispozitie depre orice detalii


ARCTIC SEA http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734759_list.jpg FOREVER
139.51 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.