ARCTIC SEA

Acest produs nu mai face parte din oferta!

ARCTIC SEA
 
Cod: 1517
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

ARCTIC SEA

FOREVER ARCTIC-SEA® Super omega-3 cu uleiuri de peşte, calamar şi ulei de măsline Supliment alimentar 120 capsule moi FOREVER ARCTIC-SEA™ conţine un amestec brevetat obţinut din combinarea uleiurilor de peşte şi calamari cu uleiul de măsline, pentru a vă menţine în formă şi a avea o sănătate optimă. Produsul este bogat în acizi graşi Omega-3 (EPA, acid eicosapentaenoic şi DHA, acid docosahexaenoic) şi grăsimi nesaturate. EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii. De asemenea, DHA contribuie la menţinerea normală a vederii şi a funcţiei normale a creierului.

Informaţii despre produs Numărul dozelor zilnice per flacon: 60 Cantitate per doză (2 capsule) DZR (%) Acizi graşi Omega-3 435 mg * EPA (acid eicosapentaenoic) 200 mg * DHA (acid docosahexaenoic) 200 mg * Acid oleic (din ulei de măsline) 100 mg * *Doza zilnică recomandată (%) nu a fost stabilită. Ingrediente: ulei de peşte 33% EPA/22% DHA, capsulă moale (gelatină, glicerină, apă purificată), calamarină (amestec de ulei de hamsii, somon şi cod), ulei de măsline (Olea europaea), ulei de lămâie şi ulei de lămâie-verde (arome naturale), d-alfa tocoferol (antioxidant). Conţine peşte (hamsie, somon, cod).

Administrare: câte 2 capsule de 3 ori pe zi, în timpul meselor. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A se administra cu prudenţă persoanelor diabetice sau cu tulburări de coagulare a sângelui. Poate interacţiona cu aspirina şi cu alte antiinflamatoare nesteroidice la administrare concomitentă. A se păstra bine închis, la loc uscat şi la temperatura camerei. A se verifica termenul de valabilitate pe partea inferioară a flaconului.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


ARCTIC SEA http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734759_list.jpg FOREVER
138.50 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.