ABSORBENT C

Acest produs nu mai face parte din oferta!

ABSORBENT C
 
Cod: 1519
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

ABSORBENT C

Aportul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sănătatea. Ştiinţa ne oferă azi o întreagă listă cu beneficiile aduse de cea mai utilizată vitamină. Antioxidant puternic, face parte din sistemul de apărare al organismului faţă de efectele nocive ale radicalilor liberi. Supliment benefic pielii, deoarece contribuie la formarea de colagen intercelular. Necesar pentru menţinerea integrităţii ţesutului conjunctiv. Vitamina C este hidrosolubilă. Întrucât corpul uman nu are capacitatea de a produce vitamina C, ea trebuie luată din hrană sau suplimente precum Forever Absorbent-C. Necesarul unui anumit nivel de vitamina C este mai mult decât evident. Cercetările arată că o ţigară distruge 25 mg de vitamina C. Stresul, medicamentele şi factorii poluanţi din mediul înconjurător sărăcesc organismul de această vitamină. Urmările deficienţei sunt fragilitatea vaselor capilare şi sângerarea gingiilor. Pentru a ne asigura că cele 60 mg de vitamina C dintr-o tabletă sunt absorbite complet, am adăugat 500 mg de tărâţe de ovăz, ce conţin fibre vegetale cu solubilitate crescută. Cercetările arată că fibrele solubile pot contribui la menţinerea nivelul colesterolului din sânge în limite normale. Absorbent-C cu tărâţe de ovăz este un supliment nutritiv excepţional, ce combină două substanţe nutritive vitale. Compoziţia produsului, elaborată printr-un procedeu unic, reprezintă un sistem de livrare eficace a vitaminei, prin care organismul poate să dispună de întreaga cantitate de vitamina C din fiecare tabletă. Aportul zilnic de Absorbent-C este foarte important pentru menţinerea sănătăţii.

INGREDIENTE: Tărâţe de ovăz, sorbitol pulbere, miere, acid ascorbic, acid stearic, aromă naturală de portocale, bioflavonoide din citrice, pulbere din fruct de papaya, dioxid de siliciu. CONŢINUT: 100 tablete (fiecare tabletă conţine 60 mg vitamina C)

ADMINISTRARE 1 tabletă de 3 ori pe zi.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


ABSORBENT C http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734761_list.jpg FOREVER
79.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.