SONYA SKIN CARE KIT

Acest produs nu mai face parte din oferta!

SONYA SKIN CARE KIT
 
Cod: 1625
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

SONYA SKIN CARE KIT

Sonya® este mai mult decât esenţa frumuseţii: reprezintă expresia întineririi, admiraţiei şi iubirii. Compoziţia acestor minunate produse include Aloe vera, extracte din fructe, ceai alb şi factori intens hidratanţi, ce „vor da timpul înapoi”, redându-i chipului deplina frumuseţe. Sonya® Skin Care Collection este alcătuită din cinci produse destinate menţinerii sănătăţii şi înfrumuseţării tenului, în cinci paşi: curăţare, exfoliere, tonifiere, hrănire, hidratare. Aloe Purifying Cleanser, Aloe Deep-Cleansing Exfoliator, Aloe Refreshing Toner, Aloe Nourishing Serum şi Aloe Balancing Cream acţionează sinergic pentru ca tenul să devină proaspăt şi radios. Răsfăţaţi-vă cu acest ritual de înfrumuseţare în cinci paşi, iar tenul vostru va primi luxul pe care îl merită!

Sonya® Skin Care Collection conţine: Aloe Purifying Cleanser (277) Aloe Refreshing Toner (279) Aloe Nourishing Serum (281) Aloe Balancing Cream (280) Aloe Deep-Cleansing Exfoliator (278) (Produsele colecţiei sunt disponibile şi separat.)

MOD DE UTILIZARE Aloe Purifying Cleanser pentru curăţarea - demachierea tenului de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Aloe Refreshing Toner pentru tonifierea tenului de două ori pe zi, după demachiere. Aloe Nourishing Serum de două ori pe zi, înainte de aplicarea cremei. Aloe Balancing Cream de două ori pe zi, după aplicarea serumului. Aloe Deep-Cleansing Exfoliator pentru efectuarea gomajului, în medie de două ori pe săptămână.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


SONYA SKIN CARE KIT http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734868_list.jpg FOREVER
734.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.