Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

ALOE PURIFYNG CLEANSER

Acest produs nu mai face parte din oferta!

ALOE PURIFYNG CLEANSER
 
Cod: 1620
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

ALOE PURIFYNG CLEANSER

Primul pas al programului Sonya Skin Care este reprezentat de acest remarcabil demachiant pe bază de aloe şi extracte din fructe, conceput pentru îndepărtarea delicată a machiajului şi impurităţilor de la nivelul tenului, fără a provoca deshidratare cutanată. Sonya® Aloe Purifying Cleanser curăţă tenul şi lasă o minunată senzaţie de catifelare şi prospeţime, ori de câte ori este folosit. Pentru rezultate optime acţiunea va fi urmată de aplicarea loţiunii tonice Sonya® Aloe Refreshing Toner, precum şi a celorlalte produse din gama Sonya Skin Care.

Aceste produse se comanda cu reducere de 15% prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

pe acest link gasiti si ingredientele si administrarea

Va stam la dispozitie depre orice detalii


ALOE PURIFYNG CLEANSER http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734863_list.jpg FOREVER
158.54 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.