Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

 

 

Depozitare si utilizare baterii si acumulatori POWERONE

Vă rugăm să nu stocați bateriile zinc aeriene în frigider!Temperatura optimă pentru stocarea de energie o baterii este cuprinsă între 10 și 30C - într-un loc uscat, în ambalajul original. Vă rugăm să nu expuneți bateriile la temperaturi mai mari de 50C, de exemplu, într-o mașină închisă la soare. Nici nu ar trebui să vă îndoiți ambalaj, în cazul în care deteriora sigiliul.

activarea

Baterii zinc aer nu sunt reincarcabile si sunt alimentate cu oxigen din aer. O filă păstrează celula butonul închise ermetic. Odată ce ați scos fila, oxigenul poate intra și celula este activat. De aceea, nu trebuie să scoateți fila până când veți avea nevoie de baterii.Fila foarte lungă de putere un bateriilor vă permite să introduceți bateria confortabil. După îndepărtarea fila pe care ar trebui să aștepte zece secunde înainte de închiderea compartimentului pentru baterie

Contact cu pielea sau metal

Vă rugăm să evitați aducerea unei baterii activat în contact cu obiecte metalice, deoarece acest lucru ar putea face ca acestea să se scurgă sau scurt-circuit. Celulele buton sunt, de asemenea, sensibile la grăsime naturală a pielii de la mâini. Dacă acest lucru devine pe celula, aceasta poate împiedica fluxul de curent. Prin urmare, vă sfătuim să prindeți numai bateria de tab-ul - lung "tab-ul de confort".Soluția cea mai elegantă și practică este puterea magnetică de un țarc pentru inserarea bateriei confortabil și în siguranță și îndepărtarea

Reciclarea și eliminarea

Un acumulator folosit proteza auditiva nu trebuie să rămână în auditiv mai mult decât este necesar. Vă rugăm să sprijine eforturile noastre de a proteja mediul și să nu aruncați o baterie utilizată departe cu gunoiul menajer. Vă rugăm să aruncați-l într-un mod ecologic responsabil - de exemplu, prin depunerea-l în containerul de reciclare la ORL-ist despre dumneavoastră sau supermarket. Ca toate bateriile, acumulatorii de auz de ajutor nu trebuie să fie setat la foc sau incinerate.

Având grijă de aparate auditive

curățenie

Pentru cele mai bune performanțe, un aparat auditiv trebuie să fie păstrate curate. Acesta este motivul pentru care ar trebui să îl curățați în fiecare zi cu o cârpă moale, uscată. Important: Nu folosiți detergenți sau apă. Lasă-mucegai ureche peste noapte într-un lichid special de curățare. Puteți obține produse de îngrijire corecte de la ORL-ist dvs. Auditiv

Apă

Umiditatea cum ar fi condensarea sine poate deteriorare componentele aparatului auditiv Electronice bere. Asigurați-VA CA scoateți-l Inainte de DUS, Baie Sau inot SI Nu lăsându-l întins în Baie. Scoaterea bateriei for noapte SI lăsând compartimentul de BATERII DESCHIS VA permite orice umezeala de îngrijire ar putea fi prezente SA SE evapore. Chiar MAI SUNT eficiente recipientului Speciale de uscare pe Sentimente.ro de îngrijire Le puteți obține de à la ORL-ist DVS. auditiv.

produse cosmetice


Lucrurile care au grijă de tine și te fac să arăți frumos poate avea efectul opus, din păcate, cu ajutorul auzul! Produse de îngrijire a corpului, cum ar fi make-up sau spray-uri poate bloca intrarea microfon sau de control al volumului. Prin urmare, este mai bine pentru a elimina dvs. auditiv înainte de a utiliza astfel de produse

La al medicului sau al lui fizioterapeut

În cazul în care urmează un tratament cu ultrasunete medical sau un X-ray (inclusiv tomografie computerizata / CT scanare), nu uitați să scoateți aparatul auditiv. Acest lucru este valabil și pentru o vizită la fizioterapeut.

depozitare

Dacă nu folosiți aparatul auditiv, v-ar face bine să-l păstrează în setul de uscare. Întotdeauna transporta-l în punga sa. Opriți-l pentru a proteja bateria. Dacă nu îl utilizați o perioadă mai lungă, scoateți bateriile, astfel încât acestea să nu fie supuse adânc de golire și de scurgere în auditiv. Vă rugăm să rețineți, totuși, că bateriile deja activate, ale căror benzi de film de protecție au fost îndepărtate, se vor scurge mai repede. Din păcate, reatasa filmul protector va avea nici un efect.
Nu transportați niciodată bateriile auditivă individuale de ajutor vrac in geanta, portofelul sau - în contact cu obiecte metalice, cum ar fi chei sau monede poate provoca bateria la scurt-circuit.

Reparații

Vă rugăm să nu încercați să reparați singur auzul ajutor. Electronica si micromecanica sunt foarte sensibile și pot fi rapid deteriorate dacă este manipulat incorect.

Copii și animale de companie

Păstrați întotdeauna aparatul auditiv și bateriile la îndemâna copiilor, pentru ca nimic nu poate fi înghițit sau deteriorate. În cazul în care un astfel de accident ar trebui să apară, ar trebui să caute ajutor medical de urgență imediat.
Opriți aparatul ori de câte ori l scot - în caz contrar acesta va emite un ton de înaltă ținută morală, care pot irita un câine

 

Reciclare
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.