FOREVER BEE HONEY

Acest produs nu mai face parte din oferta!

FOREVER BEE HONEY
 
Cod: 1515
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

FOREVER BEE HONEY

Albinele colectează nectarul de la mai multe flori, îl amestecă cu enzimele proprii, iar apoi  depozitează mierea astfel obţinută în faguri. De-a lungul timpului mierea a fost considerată un aliment de cea mai bună calitate,  o adevărată comoară  nutriţională. Mierea este un aliment ideal atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, fiind uşor asimilabilă.

Mierea este bogată în ingrediente necesare menţinerii sănătăţii, precum glucide (glucoză, fructoză şi zaharoză), minerale, vitamine, enzime, proteine şi aminoacizi.

Forever Bee Honey conţine numai ingrediente naturale, fiind un îndulcitor nutritiv cu gust delicios, cu un conţinut de aproximativ 70 de Kcal / linguriţă. Uşor asimilabilă, bogată în carbohidraţi şi minerale precum calciul şi fosforul, Forever Bee Honey reprezintă o sursă de energie ce poate fi pusă rapid la dispoziţia organismului cu orice ocazie.


INGREDIENTE

Miere de albine pură

CONŢINUT

500 g

MOD DE FOLOSIRE

Poate fi consumată ca atare sau ca îndulcitor natural al alimentelor.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


FOREVER BEE HONEY http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734757_list.jpg FOREVER
75.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.