Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

BATERII INDUSTRIALE OEM,LITHIUM,CILINDRICE,PRISMATICE

BATERII INDUSTRIALE OEM,LITHIUM,CILINDRICE,PRISMATICE

05.08.2013

http://www.varta-microbattery.com

 

Mercur Free în Europa

Suntem încântați să vă informăm, ca VARTA MICROBATTERY GERMANIA,producator de baterii  a dezvoltat o baterie aparat auditiv fără mercur și fără pierderi de performanță - acest lucru este unic! Ea confera nu numai  protejarea mediu dar se va conforma, de asemenea, cu legea europeană care interzice conținutul de mercur în aer incepand de la 01 octombrie de 2015.În conformitate cu aceste noi reglementări, VARTA MICROBATTERY GERMANIA nu va mai vinde baterii continind mercur pe piața europeană si de aceea recomanda acceptarea acestui nou tip de baterii fara mercur,pentru o mai buna auditie si performanta.
Daca doriti sa gasiti detalii si anume Confirmarea oficială din partea Comisiei Europene, consultati linkul:http://ec.europa.eu/transparency/regdoc/rep/1/2014/EN/1-2014-632-EN-F1-1.Pdf
Aceste produse de putere MERCURY- Free va oferi  clientilor  tehnologie, oferind stabilitate și fiabilitate. Aceste produse sunt proiectate dupa cele mai înalte standarde și în curs de desfășurare  si dezvoltare si care au fost proiectate în această tehnologie de peste 4 ani. Standarde, cum ar fi IEC sunt îndeplinite în siguranță, și chiar a propus standarde pentru viitor, cu privire la cerințele pentru noile generații aparat auditiv, sunt realizat și documentat cu puterea noastră o sigiliu de calitate "Wireless Aprobat".
Pentru a atinge aceste standarde noi, VARTA Microbattery dezvoltat si patentat noi procese de fabricație pentru bateriile zinc de mercur aer liber. Aceste procese sunt ferm integrat în noua fabrică baterie auditiv în Ellwangen, Germania. Aceasta fabrica este cel mai mare de acest gen pentru producerea de celule buton aer zinc fara mercur oferind cele mai recente  prototipuri de fabricație si tehnologii de inalt standarde.
Eforturile acestora  de a absorbi costurile de dezvoltare suplimentare cu măsuri de raționalizare merita; Prin urmare, există doar o taxa suplimentară mica  pentru mercur.
Trecerea la-mercur este un proiect major din punct de vedere de planificare,prin urmare, isi vor schimba brandurile POWERONE, Duracell Activair, și Ecopack cu o putere specială pornind de la 01 septembrie 2015 începând în Europa cu Mercury FREE.
De aceea sint încântați si spera că veți continua să "auziti în viitor" cu putere  ca de obicei  la  cel mai mare standard si cu un produs de clasa de top, Made in Germany.
Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
Cu stimă
VARTA microbattery GmbH

 
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.