Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Livrare

Dupa inregistrarea comenzii, un reprezentant al firmei noastre va lua legatura cu dumneavoastra pe email sau telefonic pentru confirmarea comenzii sau pentru a va explica durata necesara furnizarii ei in cazul in care nu este pe stoc (aceasta fiind facuta de la furnizorul extern in 2 saptamani).
Livrarea produselor se face cu firma de curierat NEMO EXPRESS, cu care avem contract.
Pentru a verifica locatiile in care acestia pot efectua livrari, va rugam sa accesati site-ul http://www.nemoexpress.ro
Comanda dumneavoastra va fi livrata in 24-72 de ore de la efectuare, exceptand cazurile in care produsele trebuiesc aduse de la furnizorul extern, in acest caz ve ti fi anuntat.
Costurile de livrare cu NEMO EXPRESS -

La cumparaturi pina in 200 RONI tarifele transport sint urmatoarele

20 RON LIVRARE+RAMBURS - PROVINCIE,

15 RON LIVRARE+RAMBURS -  BUCURESTI,

10 RON LIVRARE - PLATA OP BANCA

Transportul este GRATUIT peste 200 RON

Politica de returnarea produselor
Daca exista cazul în care nu sunteţi mulţumit de produsul achiziţionat, îl puteţi returna în termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu condiţiile de vânzare de pe factură.
Renunţarea la cumpărare în termen de 14 zile este valabilă doar pentru produsele livrate prin curier. Produsele care sunt ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastră prin agentul nostru de vinzare direct la clienţi nu sunt considerate comerţ la distanţă, întrucât pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal, ca şi corespunzătoare cu scopul şi nevoile clientului,la solicitarea expresa a acestuia,dupa expunerea de catre vinzator al termenului de garantie si specificatii tehnice ale acestuia precum si modul de utilizare corecta a produsului.
Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat de SC Power Energie Grup SRL sau la sediul firmei,dupa un telefon in prealabil. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). În cazul în care aţi achiziţionat mai multe produse de acelaşi fel, nu puteţi returna decât un singur produs desigilat, iar restul trebuie să fie sigilate. Produsele returnate trebuie să fie însoţite de o copie a facturii de achiziţie. În cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de către cumpărător şi vor fi scăzute din valoarea ce trebuie returnată cumpărătorului. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita un procent din vinzarea produsului pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse de pe site-ul www.powerenergie.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Este de asemenea important de stiut ca nu pot fi returnate produsele care  prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, deteriorate,cu urme de zgârieturi, lovituri,accesorii lipsă, certificat de garanţie lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului fara motiv evident de nefunctionabilitate.,in conformitate cu fisa tehnica a produsului returnat.Returul se face cu acordul vinzatorului si cu firma de curierat recomandata de aceste fiind anuntat inainte de expedierea produsului.In cazul in care cumparatorul expediaza produsul prin alt serviciu de curierat decât cel agreat, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.