Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

GARANTIA CALITATII

GARANTIA CALITATII

05.08.2013

          De ce recomandam

      Aceste baterii sunt fabricate in Ellwangen, Germania, care este  cea mai mare pentru productia de baterii auditive. Acestea sunt produse pe linii complet automatizate de mare viteza. Gradul ridicat de automatizare a acestui proces inseamna ca operatiunile manuale sint foarte putine numai cele ce sunt necesare - riscul de eroare, prin urmare, este minim.
        O viata lunga, cu multumiri garantate de inalta tensiune de celule la o tehnologie patentata catod face schimbarea frecventei  si promite cel mai bun sunet.
        Extrem de fiabilitate
        ca  putere ofera o siguranta suplimentara, chiar si in conditii extreme de mediu, datorita design-ul de inchidere de trei ori si tehnologie patentata de PTFE de film. PTFE este un tip foarte special de materiale plastice: ei, de asemenea, serveste ca un strat non-stick de la bucatarie (ca "Teflon Ў"), si ca o membrana respirabil in haine (ca "Gore-Tex Ў").
        Carcasa din otel inoxidabil asigura la nivel inalt de stabilitate si protectie sigura impotriva coroziunii.
        Fiecare celula individuala este testat pentru caracteristicile sale electrice si mecanice, in conformitate cu specificatiile sale.
        Un sigiliu de film extrem de sensibil pentru fiecare celula garanteaza ca bateria sa nu se usuce sau se scurge prematur. Acest termen de valabilitate lung a fost demonstrata in teste pe termen lung chiar si in conditii climatice extreme
        Totul dintr-o singura sursa: de putere unul este singurul producator din lume de a furniza o gama completa de baterii reincarcabile si incarcatoare inovatoare, in plus fata de bateriile de aer de zinc.
plus baterie pentru implanturi, cu rezistenta extraordinara, este bateria numai la nivel mondial pentru a fi recomandate de catre CochlearTM, lider de piata pentru audiere implanturi.
        "Tab-ul de confort": tab extra-lung pe fiecare baterie poate fi cuprinsi si scos cu usurinta.

 

 

 
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.