RECONVERING NIGHT CREME

Acest produs nu mai face parte din oferta!

RECONVERING NIGHT CREME
 
Cod: 1608
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

RECONVERING NIGHT CREME

Recovering Night Creme, parte importantă a programului Aloe Fleur de Jouvence, este un produs ce conţine polizaharide şi agenţi de hidratare care formează un film de protecţie ce se opune pierderii apei din ţesuturi. Lipidele naturale, precum gliceridele din germeni de grâu, uleiul din miez de sâmbure de caisă şi uleiul de jojoba asigură un raport echilibrat între grăsimile şi apa din compoziţia produsului. Colagenul solubil şi elastina hidrolizată, cu rol în menţinerea structurii dermice, contribuie la reducerea aspectului ridat, stopând semnele trecerii anilor. Produsul mai agenţi speciali de înfrumuseţare, derivaţi din diverse extracte vegetale şi produse apicole. Factorii de hidratare prezenţi în Recovering Night Creme înviorează tenul, conferindu-i un nou look. Produsul, conceput pentru îngrijirea de seară, reface tenul pe durata nopţii, ca şi când pe chip s-ar ivi… Floarea Tinereţii: tenul va avea aspect întinerit, elastic, catifelat şi neted. Onctuoasă, fină, crema va reduce vizibil ridurile, redând nivelul de hidratare, supleţea şi elasticitatea tenului.

INGREDIENTE Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, glicerilstearat, acid stearic, propilenglicol, alchilbenzoat C12-15, poliizobutenă hidrogenată, colagen solubil, trietanolamină, PEG-100-stearat, ulei din miez de sâmbure de caise (Prunus armeniaca), polisorbat-60, hialuronat de sodiu, elastină hidrolizată, PCA sodic, lactat de sodiu, tocoferol (vitamina E naturală), scualen, propolis, pantenol (provitamină B5), extract din flori de romaniţă (Anthemis nobilis), retinil-palmitat (vitamina A palmitat), glutamat de glucoză, gliceride din germeni de grâu, acid ascorbic (vitamina C), alcool cetilic, alantoină, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum. CONŢINUT Masă netă: 57 g

MOD DE UTILIZARE Crema se etalează uniform cu ajutorul degetelor, în strat subţire, la nivelul feţei şi părţilor antero-laterale ale gâtului.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


RECONVERING NIGHT CREME http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734851_list.jpg FOREVER
130.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.