Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

FOREVER EPIBLANC

Acest produs nu mai face parte din oferta!

FOREVER EPIBLANC
 
Cod: 1596
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

FOREVER EPIBLANC

Mulţi dintre noi visăm să avem pielea netedă, curată. Însă modul actual de viaţă, caracterizat prin activitate intensă şi expunere la agresiunea factorilor de mediu, provoacă deseori apariţia unor imperfecţiuni estetice şi pete brune. Forever Epiblanc, cu formula sa exclusivă, a fost conceput special pentru a reda luminozitate tenului, a uniformiza textura pielii şi a diminua aspectul petelor brune. Gelul stabilizat de Aloe vera este o bază excelentă pentru extractele naturale din plante, precum strugurii-ursului (din care se obţine arbutina), Rumex occidentalis şi pentru vitamina E naturală, rezultând astfel un produs de excepţie. Rezultate maxime se vor obţine prin aplicarea directă, localizată a gelului Forever Epiblanc la nivelul petelor brune, imperfecţiunilor estetice sau tulburărilor de coloraţie. Se recomandă, concomitent, folosirea pe parcursul zilei a unui produs ecran solar, precum Forever Aloe Sunscreen.

Aceste produse se comanda cu reducere de 15% prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

pe acest link gasiti si ingredientele si administrarea

Va stam la dispozitie depre orice detalii


FOREVER EPIBLANC http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734839_list.jpg FOREVER
98.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.