FOREVER ALPHA E FACTOR

Acest produs nu mai face parte din oferta!

FOREVER ALPHA E FACTOR
 
Cod: 1591
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

FOREVER ALPHA E FACTOR

Forever Alpha-E Factor, agent de regenerare cutanată, conţine ingrediente care vă vor înfrumuseţa chipul aşa cum niciun alt produs cosmetic nu a făcut-o până acum! Hidratarea pielii, strat cu strat, de la suprafaţă în profunzime, explică efectul de întinerire. Acest fluid emolient cu textură fină este îmbogăţit cu vitaminele A, C şi E, ulei din boabe de limba-mielului şi bisabolol. Forever Alpha-E Factor este un fluid antioxidant conceput pentru a combate acţiunea nocivă a radicalilor liberi responsabili de 80% din efectele dezastruoase asupra pielii. Însă ingredientul principal al produsului este gelul stabilizat de Aloe vera, cu toate proprietăţile sale benefice. Iată câte ingrediente valoroase există într-un singur produs: Vitamina E (tocoferol şi acetat de tocoferil ) – “vitamina pielii” cu rol antioxidant, combate acţiunea radicalilor liberi, catifelează şi hidratează epiderma; Vitamina A (retinil palmitat) - antioxidant puternic, ce ameliorează elasticitatea şi hidratează pielea, reducând scuamele şi crustele; Vitamina C (ascorbil palmitat) – antioxidant ce ameliorează elasticitatea pielii şi previne cicatrizarea inestetică a leziunilor cutanate; Lecitina – excelent emolient ce ameliorează supleţea pielii; Uleiul din seminţe de limba-mielului – furnizează pielii acid gama-linoleic (un acid gras esenţial) ce contribuie la restabilirea nivelului de hidratare; Bisabolol – ingredient natural cu uşoară aromă de citrice, ce calmează şi cele mai sensibile epiderme; Trigliceridă caprilică / caprică – substanţe emoliente naturale din ulei de nucă de cocos, hidratează epiderma fără a lăsa urme grase; Ulei din seminţe de soia – un agent de hidratare cu proprietăţi antioxidante care îmbunătăţeşte textura pielii. Acestor ingrediente naturale li se alătură agenţi de umectare şi emulsifianţi pentru a crea unul dintre cele mai interesante produse pentru îngrijirea pielii!

INGREDIENTE Trigliceridă caprilică / caprică, ciclometicon, acetat de tocoferil, retinil palmitat, ascorbil palmitat, extract de Aloe barbadensis, bisabolol, tocoferol, lecitină, ulei din seminţe de limba-mielului (Borago officinalis), ulei din seminţe de soia (Glycine Soja), metilparaben, propilparaben, parfum. CONŢINUT Volum net: 30 ml

MOD DE UTILIZARE Se aplică la nivelul feţei sau oriunde este nevoie câteva picături cu ajutorul pipetei, după care se masează zona uşor. Pentru rezultate maxime, aplicarea va fi urmată de Alluring Eyes, R3 Factor şi Recovering Night Creme sau Firming Foundation Lotion.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


FOREVER ALPHA E FACTOR http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734834_list.jpg FOREVER
161.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.