FIRMING DAY LOTION

Acest produs nu mai face parte din oferta!

FIRMING DAY LOTION
 
Cod: 1606
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

FIRMING DAY LOTION

Firming Foundation Lotion, emulsie ultraperformantă destinată îngrijirii tenului, creată special pentru Programul Aloe Fleur de Jouvence. Ideală pentru protejarea tenului faţă de acţiunea factorilor de mediu pe parcursul zilei. La realizarea acestui produs de excepţie, ce reduce efectul trecerii anilor şi contribuie la redarea fermităţii, texturii şi granulaţiei, s-au împletit cunoştinţele dermatologilor şi arta cosmetologilor. Rezultatul este o formulă protectoare, ce constituie o excelentă bază de machiaj. Emulsia conţine gel stabilizat de Aloe vera, agenţi de hidratare, umectare şi refacere, precum şi colagen şi elastină cu rol în menţinerea prelungită a structurii pielii şi a aspectului său tânăr. De asemenea, produsul conţine un factor de protecţie faţă de efectele nocive ale factorilor de mediu şi poluanţilor ce provoacă îmbătrânire cutanată precoce, precum şi vitaminele A, C şi E.

INGREDIENTE Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, propilenglicol, glicerilstearat, metil-glucet-20, acid stearic, gliceret-26, tridecilstearat, PEG-100-stearat, hialuronat de sodiu, colagen solubil, elastină hidrolizată, PCA sodic, lactat de sodiu, tocoferol (vitamina E naturală), scualen, pantenol (provitamina B5), extract din flori de romaniţă (Anthemis nobilis), retinil palmitat (vitamina A palmitat), hidroxietilceluloză, trietanolamină, carbomer, acid ascorbic (vitamină C), alcool cetilic, alantoină, diazolidiniluree, EDTA disodic, metilparaben, propilparaben, parfum. CONŢINUT Volum net: 59 ml

MOD DE UTILIZARE Se aplică uşor, cu ajutorul degetelor la nivelul ansamblului faţă-gât-decolteu. Numai după ce emulsia va fi complet absorbită de piele se vor aplica fondul de ten sau alte produse de make-up.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


FIRMING DAY LOTION http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734849_list.jpg FOREVER
92.50 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.