ALOE PROPOLIS CREME

Acest produs nu mai face parte din oferta!

ALOE PROPOLIS CREME
 
Cod: 1582
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

ALOE PROPOLIS CREME

Cine altcineva decât Forever Living Products ar fi putut realiza un produs atât de hidratant, atât de original, precum Aloe Propolis Creme? Din îmbinarea experienţei conferite de poziţia de lider mondial în Aloe vera şi produse apicole, a rezultat Aloe Propolis Creme, unul dintre cele mai cunoscute produse ale noastre de îngrijire a pielii. Excelent produs hidratant şi de refacere, Aloe Propolis Creme este o combinaţie a gelului stabilizat de Aloe vera cu propolis şi alte ingrediente recunoscute pentru contribuţia lor la menţinerea sănătăţii pielii. Muşeţelul, una dintre cele mai cunoscute plante utilizate la îngrijirea pielii, se află, de asemenea, în acest produs. Vitaminele A şi E, recunoscute pentru efectul de hidratare-refacere cutanată, completează formula. Aloe Propolis Creme menţine sănătatea pielii, tonicitatea şi textura sa adecvată!

INGREDIENTE Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), glicerilstearat, propilenglicol, alcool cetilic, PEG-100 stearat, lanolină, sorbitol, dietilhexiladipat, etilhexil stearat, etilhexil palmitat, alantoină, extract de propolis, lanolinalcool, dimeticon, tocoferol (vitamina E naturală), betacaroten (provitamina A), extract din flori de romaniţă (Anthemis nobilis), trietanolamină, acid ascorbic, EDTA disodic, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum. CONŢINUT Masă netă: 113 g

MOD DE UTILIZARE A se folosi ori de câte ori este nevoie.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


ALOE PROPOLIS CREME http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734825_list.jpg FOREVER
98.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.