Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

RELAXATION SHOWER GEL

Acest produs nu mai face parte din oferta!

RELAXATION SHOWER GEL
 
Cod: 1600
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

RELAXATION SHOWER GEL

Bucură-te la fiecare duş de ritualul profesionist de îngrijire a pielii cu noul Relaxation Shower Gel. Formula sa calmantă şi hrănitoare, pe bază de Aloe vera, uleiuri esenţiale şi extracte de bergamotă şi castravete transformă acest produs într-un gel de duş pe care îl vei iubi. Foloseşte-l cu lufa Forever, iar grijile tale vor dispărea ca prin minune. Proprietăţile de hidratare, calmare şi catifelare îţi vor răsfăţa pielea, conferindu-i totodată un parfum calmant. Relaxation Shower Gel este modul ideal de a începe în plină formă o nouă zi sau relaxarea binemeritată după o zi lungă şi agitată.

Aceste produse se comanda cu reducere de 15% prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

pe acest link gasiti si ingredientele si administrarea

Va stam la dispozitie depre orice detalii


RELAXATION SHOWER GEL http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734843_list.jpg FOREVER
91.56 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.