Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

RELAXATION BATH SALTS

Acest produs nu mai face parte din oferta!

RELAXATION BATH SALTS
 
Cod: 1599
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

RELAXATION BATH SALTS

Lasă-ţi grijile să dispară cufundându-te într-o baie cu săruri de la Marea Moartă, lavandă şi uleiuri esenţiale. Încă din vremea Egiptului Antic, oameni din toate colţurile lumii obişnuiau să meargă la Marea Moartă, datorită cunoscutelor sale efecte terapeutice. Sărurile de la Marea Moartă sunt excelente pentru calmarea şi rehidratarea pielii. Lavanda este renumită pentru proprietăţile sale aromaterapeutice şi calmante. Folosirea lavandei şi a uleiurilor în aromaterapie s-a dovedit a fi benefică în tulburările de somn şi pentru relaxare. Forever Living a reunit aceste două ingrediente nemaipomenite în Relaxation Bath Salts, cel mai relaxant elixir de baie de pe piaţa actuală. Cu numai două linguri de sare de baie te vei bucura de o experienţă calmantă şi relaxantă de neuitat.

Aceste produse se comanda cu reducere de 15% prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

pe acest link gasiti si ingredientele si administrarea

Va stam la dispozitie depre orice detalii


RELAXATION BATH SALTS http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734842_list.jpg FOREVER
110.67 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.