AROMA SPA COLLECTION

Acest produs nu mai face parte din oferta!

AROMA SPA COLLECTION
 
Cod: 1598
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

AROMA SPA COLLECTION

Răsfaţă-ţi simţurile cu cele trei produse din setul Spa pentru aromaterapie: Relaxation Bath Salts, Relaxation Shower Gel şi Relaxation Massage Lotion. Folosite individual sau împreună, aceste produse vor aduce în confortul casei tale beneficiile unei experienţe spa aromaterapeutice. Pasul 1: Eliberează-te de griji cu Relaxation Bath Salts, în a cărui formulă se regăsesc legendarele săruri de la Marea Moartă, lavandă şi alte uleiuri esenţiale. Pasul 2: Răsfaţă-ţi pielea cu Relaxation Shower Gel; foloseşte şi lufa pentru o piele mai curată şi mai fină. Pasul: 3 Hidrateaz-o cu Relaxation Massage Lotion, ideală pentru a încheia această experienţă Spa unică.

Trusa Aroma Spa Collection conţine: Relaxation Bath Salts (#286) Relaxation Shower Gel (#287) Relaxation Massage Lotion (#288) (Produsele se vând şi individual.) CONŢINUT 192 ml Relaxation Bath Salts 192 ml Relaxation Shower Gel 350 g Relaxation Massage Lotion

Folosiţi produsele individual sau împreună pentru o experienţă spa de neuitat, chiar în confortul propriului cămin.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


AROMA SPA COLLECTION http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734841_list.jpg FOREVER
308.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.