Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

ALOE SUNSCREEN SPRAY

Acest produs nu mai face parte din oferta!

ALOE SUNSCREEN SPRAY
 
Cod: 1602
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

ALOE SUNSCREEN SPRAY

În cazul în care tu şi membrii familiei tale sunteţi adepţii unui stil de viaţă activ, înseamnă că ar trebui să fiţi foarte bine pregătiţi pentru orice împrejurare. Suntem încredinţaţi că te vei simţi împăcat sufleteşte, doar ştiindu-i fericiţi pe toţi ai tăi, nu-i aşa? Prin urmare, dacă expunerea la soare vă va găsi pe toţi bine protejaţi, nimic nu trebuie să vă mai îngrijoreze. Pentru asta, ar trebui să aveţi întotdeauna la voi un flacon de Aloe Sunscreen Spray. Produsul posedă SPF 30 (factor de protecţie solară) şi conţine Aloe vera, pentru a contribui la prevenirea îmbătrânirii cutanate provocate de expunerea la soare şi pentru a vă oferi avantajele unei formule foarte rezistente la acţiunea apei. Veţi putea înota fără nicio grijă! O apăsare rapidă, o pulverizare şi, gata, sunteţi pregătiţi de plecare! Niciodată nu a fost mai uşor să se păstreze pielea sănătoasă, pe timp de vară!

INGREDIENTE ACTIVE: Homosalate, Octisalate, Ensulizole, Avobenzone, Octocrylene INGREDIENTE INACTIVE: Aloe Barbadensis leaf juice (stabilized* Aloe vera gel), Aqua, Propanediol, Diethylhexyl Carbonate, Butyloctyl Salicilate, Polyester-7, Styrene/Acrylates Copolymer, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Acrylates/ C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Ceteareth-25, Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Disodium Ethylene Dicocamide PEG-15 Disulfate, Triethanolamine, Pentylene Glycol, Disodium EDTA, Panthenol, Fragrance, Tocopheryl Acetat, Methylisothiazolinone.

A se agita energic înainte de utilizare. A se aplica Aloe Sunscreen Spray în strat uniform, generos, cu 15-30 minute înainte de expunerea la soare sau ori de câte ori este nevoie. Pentru aplicare la nivelul feţei, pulverizaţi mai întâi produsul în palme. Se va proceda la reînnoirea frecventă a aplicării după baie ori după uscarea cu prosopul. În cazul sugarilor cu vârste mai mici de 6 luni, solicitaţi avizul medicului.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


ALOE SUNSCREEN SPRAY http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734845_list.jpg FOREVER
85.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.