ALOE SUNSCREEN LOTION

Acest produs nu mai face parte din oferta!

ALOE SUNSCREEN LOTION
 
Cod: 1592
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

ALOE SUNSCREEN LOTION

Totul pare mai frumos când soarele străluceşte, dar proverbul spune: “Ce-i mult nu-i bun!”. Datorită pericolului supraexpunerii la soare, se impune folosirea produselor de cea mai bună calitate pentru a preîntâmpina eficient efectele nocive ale radiaţiilor UV. Forever Aloe Sunscreen este unul dintre acestea! Ingredientele naturale şi ultimele descoperiri ştiinţifice se întâlnesc pentru a crea un filtru solar ultra-eficient, ce catifelează, hidratează şi protejează pielea împotriva radiaţiilor solare. Cu factor de protecţie solară (SPF) 30, Forever Aloe Sunscreen blochează atât radiaţiile ultraviolete de tip A, cât şi pe cele de tip B. Conţine gel stabilizat de Aloe vera, agenţi de hidratare şi umectare, ce îi conferă o consistenţă fină, uşoară, şi menţin nivelul optim al hidratării cutanate.

INGREDIENTE Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, dimeticon, polisorbat 80, alchilbenzoat C12-15, hidroxietil acrilat / sodiu acrilodimetil taurat copolimer, scualen, gliceril stearat, alcool cetilic, glicerină, polisorbat 60, VP/eicosen copolimer, PEG-100 stearat, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, gumă de xantan, parfum, acetat de tocoferil. CONŢINUT Volum net: 118 ml

MOD DE UTILIZARE Se aplică pe toată suprafaţa expusă la soare, cu 15-30 minute înainte de începerea expunerii şi se va reaplica dacă apare uscăciunea pielii sau după 40 de minute de activitate acvatică.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


ALOE SUNSCREEN LOTION http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734835_list.jpg FOREVER
74.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.