Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

HAND SANITZER

Acest produs nu mai face parte din oferta!

HAND SANITZER
 
Cod: 1577
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

HAND SANITZER

FOREVER HAND SANITIZER™ cu aloe şi miere de albine Doriţi în orice clipă să apăraţi cât mai bine sănătatea voastră şi a familiei voastre, însă, nu trebuie să uitaţi că duşmanii cei mai redutabili sunt cei pe care nu-i puteţi vedea. Sunteţi o familie extrem de activă, gata oricând să stabilească o mulţime de contacte... cu multă lume, însă… şi cu o multitudine de microbi! Forever Hand Sanitizer ™ cu Aloe vera şi miere de albine este special conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi. Acest produs conţine gel stabilizat de Aloe vera cu efect calmant şi miere de albine cu efect hidratant, pentru a curăţa, dezinfecta, catifela şi hidrata pielea. Ca să nu mai vorbim despre mirosul său plăcut de lămâie şi lavandă, care este de-a dreptul încântător! Flaconul conţine circa 60 ml de produs şi are o formă ideală, pentru a-l putea avea la îndemână, oriunde şi oricând! Hai să spunem lucrurilor pe nume! Fiind atât de activi, nu prea aveţi cum să evitaţi potenţiale contacte microbiene, însă oricine poate scăpa rapid şi sigur de microbi prin folosirea Forever Hand Sanitizer™. Fiţi liniştiţi de-acum, o sticluţă mică vă scapă de toate aceste griji! Folosiţi Forever Hand Sanitizer™ şi totul va fi bine!

Aceste produse se comanda cu reducere de 15% prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

pe acest link gasiti si ingredientele si administrarea

Va stam la dispozitie depre orice detalii


HAND SANITZER http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734821_list.jpg FOREVER
0.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.