HAND SANITZER

Acest produs nu mai face parte din oferta!

HAND SANITZER
 
Cod: 1577
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

HAND SANITZER

FOREVER HAND SANITIZER™ cu aloe şi miere de albine Doriţi în orice clipă să apăraţi cât mai bine sănătatea voastră şi a familiei voastre, însă, nu trebuie să uitaţi că duşmanii cei mai redutabili sunt cei pe care nu-i puteţi vedea. Sunteţi o familie extrem de activă, gata oricând să stabilească o mulţime de contacte... cu multă lume, însă… şi cu o multitudine de microbi! Forever Hand Sanitizer ™ cu Aloe vera şi miere de albine este special conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi. Acest produs conţine gel stabilizat de Aloe vera cu efect calmant şi miere de albine cu efect hidratant, pentru a curăţa, dezinfecta, catifela şi hidrata pielea. Ca să nu mai vorbim despre mirosul său plăcut de lămâie şi lavandă, care este de-a dreptul încântător! Flaconul conţine circa 60 ml de produs şi are o formă ideală, pentru a-l putea avea la îndemână, oriunde şi oricând! Hai să spunem lucrurilor pe nume! Fiind atât de activi, nu prea aveţi cum să evitaţi potenţiale contacte microbiene, însă oricine poate scăpa rapid şi sigur de microbi prin folosirea Forever Hand Sanitizer™. Fiţi liniştiţi de-acum, o sticluţă mică vă scapă de toate aceste griji! Folosiţi Forever Hand Sanitizer™ şi totul va fi bine!

INGREDIENT ACTIV: Ethyl Alcohol INGREDIENTE INACTIVE: Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Honey, Isopropyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Glycerin, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Isopropyl Myristate.

MOD DE UTILIZARE: Umeziţi bine mâinile cu Forever Hand Sanitizer™ , apoi frecaţi-le energic una de cealaltă, până la evaporarea completă a produsului. Copiii de vârstă preşcolară (sub 6 ani) necesită supraveghere în timpul folosirii sale. PRECAUTII: - produsul se va folosi strict pentru uz extern; - produsul se va feri de flacără sau foc, deoarece este inflamabil; - nu se va aplica produsul în ochi sau în apropierea acestora; în cazul unui contact accidental, ochii se vor clăti cu apă din abundenţă; - se va evita contactul cu pielea lezată; - se va sista utilizarea produsului şi se va solicita sfatul medicului în cazul apariţiei unor iritaţii sau erupţii cutanate;

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


HAND SANITZER http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734821_list.jpg FOREVER
17.50 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.