ALOE LIPS

Acest produs nu mai face parte din oferta!

ALOE LIPS
 
Cod: 1564
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

ALOE LIPS

Proprietăţile calmante ale plantei Aloe vera sunt ideale pentru îngrijirea buzelor. Aloe vera, jojoba şi ceara de albine s-au reunit pentru a realiza cel mai performant produs disponibil astăzi pe piaţă, destinat îngrijirii buzelor în orice anotimp. Aloe Lips înmoaie, netezeşte şi hidratează buzele uscate şi crăpate. La munte, la schi, la mare, la plajă, oriunde în aer liber, Aloe Lips va fi uşor de transportat şi comod de utilizat, datorită dimensiunilor sale reduse şi ambalajului său practic. Dacă buzelor li s-ar cere părerea, ele ar rosti: “ Aloe Lips!”

Extract de Aloe Barbadensis, ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), vaselină, etilhexil hidroxistearat, ceară de albine, ceară Candelilla (Euphorbia cerifera), miristat de miristil, ceară Carnauba (Copernica cerifera), ozocherită, aromatizanţi, alantoină, propilparaben. CONŢINUT: Masă netă: 4,25 g

Se va folosi pentru hidratarea şi emolierea constantă a buzelor, pentru a preveni uscarea sau asprirea lor în condiţii climatice extreme.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


ALOE LIPS http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734808_list.jpg FOREVER
17.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.