ALOE JOJOBA CONDITIONING RINSE

Acest produs nu mai face parte din oferta!

ALOE JOJOBA CONDITIONING RINSE
 
Cod: 1574
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

ALOE JOJOBA CONDITIONING RINSE

Balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse are acum o formulă îmbunătăţită prin introducerea complexului vitaminei B şi a proteinelor hidrolizate. Prin creşterea efectului hidratant şi de refacere, părul va deveni mai mătăsos, mai strălucitor, mai maleabil şi mult mai uşor de coafat ca până acum! Conceput pentru a fi folosit după utilizarea şamponului Forever Aloe-Jojoba, balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse îngrijeşte părul în mod delicat şi eficient. Combinaţia de gel stabilizat de Aloe vera şi jojoba, agent antielectrostatic, conferă părului aspect strălucitor şi mătăsos. Oferiţi părului îngrijirea pe care o merită cu balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse.

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, ulei din nuci de Macadamia (Macadamia ternifolia), alcool cetilic, clorură de dihidroxipropil-PEG-5-linoleamoniu, gliceril stearat, glicerină, cuaterniu-80, clorură de stearalconiu, dimeticon, clorură de guar-hidroxipropiltrimoniu, ulei din deminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), proteine hidrolizate din grâu, pantenol, fenoxietanol, metilparaben, propilparaben, acid citric, parfum. CONŢINUT Volum net: 296 ml

După spălarea părului cu şamponul Forever Aloe-Jojoba şi clătire, părul se masează uşor cu Aloe Jojoba Conditioning Rinse, se lasă să acţioneze 2-3 minute, după care urmează clătirea definitivă.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


ALOE JOJOBA CONDITIONING RINSE http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734818_list.jpg FOREVER
86.50 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.