ALOE EVER- SHIELD DEODORANT

Acest produs nu mai face parte din oferta!

ALOE EVER- SHIELD DEODORANT
 
Cod: 1568
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

ALOE EVER- SHIELD DEODORANT

Când temperatura este ridicată, iar „presiunea” pe umerii tăi este în creştere, ai nevoie de încredere în tine pentru a te simţi proaspăt precum la începutul zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore împotriva mirosului neplăcut al transpiraţiei. Poate fi aplicat după îmbăiere sau imediat după epilarea cu ceară fără a provoca usturime. Produsul se aplică uşor şi nu pătează îmbrăcămintea. Forever Living Products vă oferă proprietăţile deodorante ale Aloei vera într-o formulă ce nu conţine substanţele nocive, întâlnite în compoziţia altor produse de gen, ce pot dăuna sănătăţii pielii. Formula sa delicată, pe bază de gel stabilizat de Aloe vera, nu conţine nici una dintre sărurile de aluminiu prezente în multe produse similare existente pe piaţă.

Propilenglicol, apă demineralizată, stearat de sodiu, Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), parfum, triclosan. CONŢINUT Masă netă: 92,1 g

A se folosi zilnic, în regiunea axilară prealabil curăţată, pentru a menţine senzaţia de proaspăt şi curat.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


ALOE EVER- SHIELD DEODORANT http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734812_list.jpg FOREVER
35.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.