Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Luscious Lip Colour

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Luscious Lip Colour
 
Cod: 1627
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

Luscious Lip Colour

Motive să-l iubeşti Conferă strălucire buzelor cu flawless by SonyaTM Luscious Lip Colour. Acest ruj lichid cu textură bogată, hrănitoare, este bogat în Aloe vera, iar pensula a fost special concepută pentru o acoperire perfectă. Finisează machiajul buzelor folosind oglinda încorporată în produs, pentru o aplicare sigură. Nuanţele cu particule strălucitoare sunt ideale pentru a atrage lumina şi a-ţi asigura un zâmbet senzaţional.

Aceste produse se comanda cu reducere de 15% prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

pe acest link gasiti si ingredientele si administrarea

Va stam la dispozitie depre orice detalii


Luscious Lip Colour http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734870_list.jpg FOREVER
111.54 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.