Delicate Finishing Powder

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Delicate Finishing Powder
 
Cod: 1634
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

Delicate Finishing Powder

Motive să-l iubeşti Inspirată de frumuseţea Aloe vera, Delicate Finishing Powder conferă machiajului tuşa finală de perfecţiune. Ajută, de asemenea, la menţinerea sub control a nivelului de sebum, conferind tenului un aspect natural, catifelat. Este disponibilă în două nuanţe: Light-Medium şi Dark.

Delicate Finishing Powder Dark Ingrediente: Talc, caprylic/ capric triglyceride, lauroyl lysine, zinc stearate, caprylyl glycol, Aloe Barbadensis leaf extract, tocopheryl acetate. Poate conţine: mica, iron oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), ultramarines (CI 77007).

Cum să-l foloseşti flawless by SonyaTM Delicate Finishing Powder este un produs versatil – poate fi utilizat independent sau ca o completare ideală pentru Aloe BB Creme sau Cream to Powder Foundation. Aplicaţi flawless by SonyaTM Delicate Finishing Powder cu pensula SonyaTM Kabuki şi repartizaţi uşor pe piele. Reaplicaţi pe parcursul zilei, pentru retuşarea machiajului, de câte ori simţiţi nevoia.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


Delicate Finishing Powder http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734877_list.jpg FOREVER
110.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.