Defining Eye Pencil

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Defining Eye Pencil
 
Cod: 1629
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

Defining Eye Pencil

Motive să-l iubeşti Clasicul creion negru pentru ochi. Conceput pentru a contura şi a defini ochii, flawless by SonyaTM Defining Eye Pencil este modalitatea perfectă de a pune în evidenţa frumuseţea ochilor.

Ingrediente: Ethylhexyl Palmitate, Euphorbia Cerifera (Candelilla)Wax//Candelilla Cera/Cire De Candelilla, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax//Cera Carnauba/Cire De Carnauba, Ceresin, Paraffin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Tocopherol, Talc, Ascorbyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499.), Mica.

Cum să-l foloseşti Aplicaţi Defining Eye Pencil la baza genelor, apoi estompaţi pentru un machiaj tip smokey eyes. Pensulele Eyeliner şi Smudger din SonyaTM Flawless Master Brush Collection sunt ustensilele esenţiale pentru definirea şi conturarea perfectă a ochilor.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


Defining Eye Pencil http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734872_list.jpg FOREVER
57.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.