Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

ESSENTIAL OILS - DEFENSE

Acest produs nu mai face parte din oferta!

ESSENTIAL OILS - DEFENSE
 
Cod: 1615
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

ESSENTIAL OILS - DEFENSE

Mix de uleiuri esentiale pentru forta si vitalitate

Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil Expressed, Limonene, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Eugenol, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil, Cinnamal, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Flower Oil, Boswellia Carterii Oil, Eucalyptus Citriodora Oil, Linalool, Juniperus Communis Fruit Oil, Citronellol, Coumarin.

Instrucţiuni pentru utilizare zilnică: o picătură de ulei esenţial cu 10 picături bază de uleiuri sau altă loţiune, pentru uz extern sau în aromaterapie. A se păstra la frigider după desigilare. PRECAUŢII: Uleiurile esenţiale naturale sunt foarte concentrate şi trebuie folosite cu grijă. Nu le utilizaţi altfel decât conform instrucţiunilor. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. A nu se aplica pe pielea iritată sau cu leziuni. Solicitaţi ajutor medical de specialitate în caz că produsul este înghiţit. Evitaţi contactul cu ochii şi alte zone sensibile. În cazul sarcinii, alăptării sau ori de câte ori există o problemă de ordin medical se va consulta medicul înainte de utilizare. A nu se folosi în cazul copiilor mici. Întrerupeţi utilizarea în cazul apariţiei unei iritaţii. A se păstra la loc uscat şi răcoros. Nu utilizaţi produsul dacă sigiliul este distrus sau lipseşte.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


ESSENTIAL OILS - DEFENSE http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734858_list.jpg FOREVER
127.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.