Foarte simplu:

Doriti o cantitate mare? Puteti veni la sediul nostru, dupa ce in prealabil ati luat contact cu un reprezentant al societatii noastre si ati ajuns la un acord comun privind pretul produselor si intrarea acestora in posesia dvstra.
Ne puteti suna, trimite un email, fax si puteti veni direct sa le ridicati, sau pentru BUCURESTI vi le poate aduce agentul nostru de vinzare, in functie de disponibilitatea acestuia

Nu puteti veni? Nici o problema. Va trimitem noi coletul prin SPRINT CURIER sau prin POSTA ROMANA, cu un tarif aferent transportului, urmarind Pagina de livrare, unde aveti preturi si detalii, pentru a veni in sprijinul dumneavoastra.

Doriti o cantitate mica? - Atunci este si mai simplu:
Avem un parteneriat cu FARMACIILE DONA, astfel ca puteti cumpara baterii in reteaua lor de distributie din toata tara si in unele locatii NON STOP. Pe site-ul lor puteti gasi exact cea mai apropiata farmacie de dumneavoastra si numerele de telefon aferente fiecarei locatii, precum si adresa acestora.


Politica de returnarea produselor

Daca exista cazul in care nu sunteti multumit de produsul achizitionat, il puteti returna in termen de 10 zile calendaristice, in conformitate cu conditiile de vanzare de pe factura. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile este valabila doar pentru produsele livrate prin curier. Produsele care sunt ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra prin agentul nostru de vinzare direct la clienti nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului,la solicitarea expresa a acestuia,dupa expunerea de catre vinzator al termenului de garantie si specificatii tehnice ale acestuia precum si modul de utilizare corecta a produsului. Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat de SC Power Energie Grup SRL sau la sediul firmei, dupa un telefon in prealabil.


Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). In cazul in care ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel, nu puteti returna decat un singur produs desigilat, iar restul trebuie sa fie sigilate. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de o copie a facturii de achizitie. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita un procent din vinzarea produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe site-ul www.powerenergie.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.


Este de asemenea important de stiut ca nu pot fi returnate produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, deteriorate, cu urme de zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificat de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului fara motiv evident de nefunctionabilitate, in conformitate cu fisa tehnica a produsului returnat.Returul se face cu acordul vinzatorului si cu firma de curierat recomandata de aceste fiind anuntat inainte de expedierea produsului. In cazul in care cumparatorul expediaza produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.