FOREVER LEAN

Acest produs nu mai face parte din oferta!

FOREVER LEAN
 
Cod: 1542
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

FOREVER LEAN

Forever LeanTM conţine două ingrediente revoluţionare ce contribuie la reducerea absorbţiei caloriilor din lipide şi carbohidraţi. Primul dintre aceste ingrediente este extractul de cactus Opuntia ficus-indica, denumit şi smochin indian, nopal sau pară ţepoasă. Frunzele acestui cactus sunt bogate în fibre ce împiedică absorbţia grăsimilor de către organism. Cercetările au arătat că aceste fibre au o capacitate mult mai mare decât alte plante de a reduce absorbţia lipidelor. Cel de-al doilea ingredient din compoziţia produsului Forever Lean este o proteină extrasă din boabele de fasole albă. Această proteină încetineşte absorbţia zaharurilor la nivelul intestinului subţire prin inhibarea temporară a activităţii enzimei ce transformă zaharurile în amidon. Împreună, aceste două ingrediente revoluţionare vă pot ajuta să atingeţi greutatea corporală ideală, blocând absorbţia kilocaloriilor din lipide şi carbohidraţi. Cel de-al treilea ingredient cu eficacitate ridicată din Forever Lean este triclorura de crom. Cromul este un mineral cu rol foarte important în sprijinirea capacităţii naturale a organismului de a regla nivelul de zahăr din sânge, datorită acţiunii sale de co-factor GTF (factor de toleranţă la glucoză). Acest lucru este esenţial pentru funcţionarea normală a metabolismului. Pentru a maximiza eficacitatea acestui supliment alimentar este important să aveţi o dietă sănătoasă şi să practicaţi în mod constant exerciţii fizice. Astfel veţi atinge şi vă veţi menţine greutatea corporală la care visaţi.

INGREDIENTE Crom, extract de smochin indian (Opuntia ficus-indica), extract de boabe de fasole albă ALTE INGREDIENTE Gelatină, apă, celuloză microcristalină, acid stearic, croscarmeloză sodică, dioxid de siliciu. CONŢINUT 120 capsule

ADMINISTRARE 1 capsulă de 3-4 ori pe zi, cu apă, imediat înainte de mese

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


FOREVER LEAN http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734784_list.jpg FOREVER
153.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.