Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Certificate

 

Aceste baterii sunt fabricate in Ellwangen, Germania, la cea mai mare firma pentru productia de baterii auditive la cel mai inalt nivel de ascultare. Acestea sunt produse complet automatizate pe linii de mare viteza. Gradul ridicat de automatizare a acestui proces inseamna ca operatiunile manuale sunt numai cele ce sunt necesare; riscul de eroare, prin urmare, este minim.

O viata lunga, cu multumiri garantate ,de inalta tensiune de celule la o tehnologie patentata catod face ca la schimbarea bateriei si frecventa sa va promita cel mai bun sunet.

Extrem de fiabile, de putere maxima, ofera o siguranta suplimentara, chiar si in conditii extreme de mediu, datorita design-ului de inchidere de trei ori si tehnologiei patentate de PTFE de film. PTFE este un tip foarte special de material plastic,carcasa din otel inoxidabil asigura un nivel inalt de stabilitate si protectie sigura impotriva coroziunii.

Fiecare celula individuala este testata pentru caracteristicile sale electrice si mecanice, in conformitate cu specificatiile sale.

Un sigiliu de film extrem de sensibil pentru fiecare celula garanteaza ca bateria sa nu se usuce sau sa se scurga prematur. Acest termen de valabilitate lung a fost demonstrat in teste pe termen lung chiar si in conditii climatice extreme.

Totul dintr-o singura sursa: liderul numarul unu de putere este singurul producator din lume care furnizeaza o gama completa de baterii reincarcabile si incarcatoare inovatoare, in plus fata de bateriile de aer de zinc.

Bateriile implant plus, baterii pentru implanturi, cu rezistenta extraordinara, sunt bateriile recomandate la nivel mondial de catre CochlearTM, lider de piata pentru audiere implanturi.

"Tab-ul de confort": tab extra-lung pe fiecare baterie poate fi scos cu usurinta.

"Puterea sigiliu": sigiliul de calitate garanteaza ca toate celulele sunt neatinse in ambalajul lor original, si au fost testate in fabrica. Un sistem de resigilare permite ambalajului sa fie inchis din nou in siguranta, ori de cite ori o baterie este eliminata.
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.