Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Calitate realizată în Germania

 

o singură baterie sunt fabricate în Ellwangen, Germania, la cel mai actualizat și cel mai mare site de producție din lume pentru bateriile auditive. Sunt produse pe linii de mare viteză complet automatizate. Gradul ridicat de automatizare a acestui proces înseamnă că sunt necesare foarte puține operații manuale - riscul de eroare este, prin urmare, minim.

Durată de viață optimă și performanță

O durată de viață îndelungată, cu o tensiune garantată ridicată a celulelor datorită tehnologiei catodice brevetate, face schimbarea frecventă a bateriilor redundantă și promite cel mai bun sunet

Fiabilitate extremă

 

puterea oferă o siguranță suplimentară chiar și în condiții extreme de mediu, datorită designului său de etanșare triplă și tehnologiei de film PTFE brevetate. PTFE este un tip foarte special de materiale plastice: servește de asemenea ca o acoperire neadecvată pe tigăi (sub denumirea de "Teflon®") și ca o membrană respirabilă în haine (ca "Gore-Tex®").

Protecție perfectă împotriva coroziunii

Carcasa din oțel inoxidabil asigură o stabilitate ridicată și o protecție sigură împotriva coroziunii.

100% testat

Fiecare celulă individuală este testată pentru caracteristicile sale electrice și mecanice în conformitate cu specificațiile sale.

Activare rapidă

 

Un sistem care a fost optimizat pentru o rezistență internă extrem de scăzută va permite activarea bateriei în câteva secunde odată ce fila a fost îndepărtată.

Perioada de valabilitate ridicată

Un sigiliu de film foarte dezvoltat pentru fiecare celulă garantează faptul că bateria nu se usucă sau se scurge prematur. Acest termen lung de conservare a fost demonstrat în teste pe termen lung chiar și în condiții climatice extreme.

Ambalaje premiate

 

 

"tab-confort": Fila extra-lungă a fiecărei baterii poate fi prinsă și îndepărtată cu ușurință.

 

"pachet de confort": ambalajul cu pereți dubli cu distribuitor rotativ integrat protejează în siguranță bateriile. Acest lucru este atât de sigur încât orice înlăturare accidentală a filelor este împiedicată.

 

"sigiliu de putere": Sigiliul de calitate garantează că toate celulele sunt neatinse în ambalajul original și au fost testate din fabrică. Un sistem reîncărcabil permite pachetului să se închidă din nou în siguranță, ori de câte ori se scoate o baterie

Gamă completă de produse

Totul dintr-o singură sursă: puterea este singurul producător din lume care furnizează o gamă completă de baterii reîncărcabile și încărcătoare inovatoare în plus față de bateriile cu aer zinc.

Cea mai puternică baterie din lume pentru implanturi

alimentarea cu o baterie IMPLANT plus pentru implanturi, cu rezistența sa extraordinară, este singura baterie din întreaga lume recomandată de CochlearTM, lider de piață pentru implanturile auditive.

Certificate
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.