JOOST PINNEAPLE

Acest produs nu mai face parte din oferta!

JOOST PINNEAPLE
 
Cod: 1509
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

JOOST PINNEAPLE

Aproape două treimi dintre americani nu sunt suficient hidrataţi. Nu e întotdeauna uşor să bei cel puţin 8 pahare de apă pe zi. De acum, însă, poţi îmbunătăţi aroma băuturilor tale preferate , precum şi aportul zilnic de vitamine B cu noul JOOST. Dulce şi savuros, acest sirop cu aroma naturală de fructe, ce transformă orice băutură banală într-una cu totul specială. Cu Pineapple Coconut Ginger te bucuri de arome delicioase, distracţie şi multe vitamine. Te ajută nu doar să te menţii hidratat, ci şi să-ţi energizezi muşchii, iar vitaminele din complexul B contribuie la transformarea alimentelor în energie. Fiecare picătură de Joost este o explozie de savoare. Adaugi un strop şi vezi cum băutura ta capătă pe loc culori vibrante şi arome unice. Joost, cu adaos de Stevia, e o sursă importantă de vitamine B6 şi B12, folaţi şi vitamina C. Corpul îţi va fi hidratat, iar papilele gustative pe deplin satisfăcute.

INGREDIENTE

Apă, zahăr, glicerină (agent de umezire), acid citric anhidru (corector de aciditate), aromă naturală amestec (maltodextrină, gumă arabică, arome naturale, dl-alfa-tocoferol [antioxidant], acid ascorbic, beta-caroten [colorant]), acid ascorbic, extract din frunză de Stevia (îndulcitor), clorhidrat de piridoxină, sorbat de potasiu (conservant), benzoat de sodiu (conservant), acid folic, cianocobalamină.

Administrare: adăugaţi 2 ml (o apăsare puternică) în băutura FOREVER favorită sau în orice altă băutură. Diluaţi întotdeauna. Nu este necesar să fie păstrat în frigider. Pentru cea mai bună calitate, a se consuma într-un interval de o lună de la deschidere. Pentru protecţia dvs. nu consumaţi produsul dacă sigiliul este rupt sau lipseşte. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


JOOST PINNEAPLE http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734751_list.jpg FOREVER
46.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.