Forever Pomesteen Power

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Forever Pomesteen Power
 
Cod: 1511
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

Forever Pomesteen Power

Specialiştii sunt unanim de acord că antioxidanţii au o importanţă vitală pentru sănătatea şi starea noastră de bine. În prezent, disputa specialiştilor din domeniul nutriţiei se poartă pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietăţi antioxidante, fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone sau fructul cu cea mai ridicată valoare CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen). Forever Pomesteen Power răspunde tuturor acestor exigenţe, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus menţionate: rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi seminţe de struguri. CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen) este indicatorul care arată capacitatea unui antioxidant de a înlătura efectele negative ale radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezintă o marjă largă de variaţie chiar la testarea aceluiaşi fruct, efectuată la momente diferite după recoltare. Este foarte important de ştiut că toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se află în topul listei valorilor CARO, în special rodia şi mangostanul. Sucul de rodie conţine mai mulţi polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde, sucul de merişor sau de portocale. În plus, constituie o sursă importantă de vitamine A, C, E şi fier. Mangostanul este un fruct cunoscut în Asia. Gustul său deosebit a determinat-o pe regina Victoria să îl declare fructul ei preferat, de atunci fiind denumit "Regina fructelor". Valoarea sa CARO este ridicată, fiind foarte bogat în xantone. Xantonele reprezintă o familie de compuşi naturali cu proprietăţi antioxidante deosebite, prezenţi în fructe.

INGREDIENTE Suc de rodie, suc de pere, suc de mangostan (Garcinia mangostana L.), suc de zmeură, suc de mure, suc de afine şi extract din seminţe de struguri. ALTE INGREDIENTE: Sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei). CONŢINUT: 473 ml

ADMINISTRARE 30 ml zilnic sau după dorinţă, preferabil înainte de masă.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


Forever Pomesteen Power http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734753_list.jpg FOREVER
119.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.