Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

FOREVER ALOE BITS N PEACHES

Acest produs nu mai face parte din oferta!

FOREVER ALOE BITS N PEACHES
 
Cod: 1502
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

FOREVER ALOE BITS N PEACHES

Forever Aloe Bits N’ Peaches, un alt mod de a ne bucura de calităţile gelului stabilizat de Aloe vera, într-o băutură cu excelentă aromă de piersici. Conţine fragmente de pulpă de Aloe vera şi suc de piersici bine coapte. De mii de ani, oamenii au folosit Aloe vera pentru beneficiile aduse sănătăţii. Adaosul de piersici furnizează carotenoide – antioxidanţi valoroşi, precum şi sursă de vitamina A, cu rol esenţial în buna funcţionare a sistemului imunitar. Aloe Bits N’ Peaches – mai multe ingrediente benefice sănătăţii într-o băutură nutritivă cu gust excelent. Amestecaţi cu gheaţă şi suc natural de fructe, pentru a vă bucura de comorile oferite de natură, în orice moment al zilei!
 CONŢINUT: 1 litru

Aceste produse se comanda cu reducere de 15% prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

pe acest link gasiti si ingredientele si administrarea

Va stam la dispozitie depre orice detalii


FOREVER ALOE BITS N PEACHES http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734744_list.jpg FOREVER
123.99 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.