FOREVER ALOE BITS N PEACHES

Acest produs nu mai face parte din oferta!

FOREVER ALOE BITS N PEACHES
 
Cod: 1502
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

FOREVER ALOE BITS N PEACHES

Forever Aloe Bits N’ Peaches, un alt mod de a ne bucura de calităţile gelului stabilizat de Aloe vera, într-o băutură cu excelentă aromă de piersici. Conţine fragmente de pulpă de Aloe vera şi suc de piersici bine coapte. De mii de ani, oamenii au folosit Aloe vera pentru beneficiile aduse sănătăţii. Adaosul de piersici furnizează carotenoide – antioxidanţi valoroşi, precum şi sursă de vitamina A, cu rol esenţial în buna funcţionare a sistemului imunitar. Aloe Bits N’ Peaches – mai multe ingrediente benefice sănătăţii într-o băutură nutritivă cu gust excelent. Amestecaţi cu gheaţă şi suc natural de fructe, pentru a vă bucura de comorile oferite de natură, în orice moment al zilei!
Gel Stabilizat de Aloe vera (cu fragmente de pulpă), fructoză, aromă naturală de piersică, acid citric, concentrat de suc natural de piersici, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), acid ascorbic (antioxidant), tocoferol (antioxidant). CONŢINUT: 1 litru
A se agita înainte de folosire. A se păstra la frigider după desigilare. Se vor consuma 60 – 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


FOREVER ALOE BITS N PEACHES http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734744_list.jpg FOREVER
123.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.