FOREVER ALOE BERRY NECTAR

Acest produs nu mai face parte din oferta!

FOREVER ALOE BERRY NECTAR
 
Cod: 1501
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

FOREVER ALOE BERRY NECTAR

Forever Aloe Berry Nectar conţine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii şi enzimele aflate în Aloe Vera Gel, la care se adaugă beneficiile sucurilor de mere şi de merişor. Merişorul are proprietăţi antiseptice asupra tractului urinar, fiind şi o sursă însemnată de vitamina C. Totodată, merişorul este o sursă naturală de picnogenol, un antioxidant puternic, cu rol în menţinerea calităţii colagenului. Sucul de mere este bogat în vitaminele A şi C, potasiu şi pectină. Forever Aloe Berry Nectar se poate consuma în timpul meselor sau separat. Aroma sa delicioasă, naturală, este dată de gustul merişoarelor proaspete şi al merelor bine coapte. Pentru a fi în egală măsură pe placul adulţilor şi al copiilor, am adăugat fructoză, un zahăr natural obţinut din fructe. IngredienteGel Stabilizat de Aloe vera, fructoză, concentrat de suc natural de merişor şi de mere (pentru aromă), sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant). CONŢINUT: 1 litru AdministrareA se agita înainte de folosire. A se păstra la frigider după desigilare. Se vor consuma 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


FOREVER ALOE BERRY NECTAR http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734743_list.jpg FOREVER
113.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.