FOREVER ALOE 2 GO

Acest produs nu mai face parte din oferta!

FOREVER ALOE 2 GO
 
Cod: 1505
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

FOREVER ALOE 2 GO

Aloe2Go furnizează un plus de energie şi un gust delicios, datorită aportului de carbohidraţi complecşi. Am adăugat aroma dulce şi răcoritoare a mangostanului (supranumit „regele fructelor”, datorită gustului său rafinat) în Forever Aloe Vera Gel, pentru a crea un cocteil antioxidant de ultimă generaţie. Sistemul vostru imunitar nu va şti de ce este mereu în formă, dar voi veţi cunoaşte secretul!

Rodia conţine mai mulţi antioxidanţi decât afinele, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul este fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone. Studiile recente au demonstrat superioritatea xantonelor faţă de vitaminele C şi E în privinţa stimulării sistemului imunitar. Forever Aloe Vera Gel contribuie în mod natural la consolidarea sistemului imunitar datorită conţinutului său, bogat în polizaharide şi alte substanţe imunostimulatoare.

Continut: 30 plicuri

Aceste produse se comanda cu reducere de 15% prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

pe acest link gasiti si ingredientele si administrarea

Va stam la dispozitie depre orice detalii


FOREVER ALOE 2 GO http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734747_list.jpg FOREVER
357.83 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.