FOREVER ACTIVE BOOST X

Acest produs nu mai face parte din oferta!

FOREVER ACTIVE BOOST  X
 
Cod: 1508
Producator: FOREVER
Disponibilitate: La comandă

FOREVER ACTIVE BOOST X

FAB X – alternativa sănătoasă pentru băutura ta energizantă preferată. Conţine vitamine, aminoacizi şi electroliţi, cu zero calorii, zero zahăr şi zero carbohidraţi. De câte ori ţi-ai dorit să ai mai multă energie pentru a realiza tot ceea ce ţi-ai propus? Timpul este cea mai preţioasă resursă pe care o ai la dispoziţie, iar un nivel adecvat de energie te poate ajuta să-ţi duci toate planurile la îndeplinire. FAB X a fost special conceput pentru a te ajuta să te menţii sănătos şi în formă, bucurându-te de acelaşi gust grozav şi aceleaşi beneficii cu care te-ai obişnuit consumând produsele Forever. FAB X îţi oferă nu doar energia imediată de care ai nevoie pe parcursul unei zile, ci şi energie pe termen lung, pentru ca tu să faci faţă mai uşor provocărilor zilei fără compromisuri în ceea ce priveşte silueta. Guarana este ingredientul natural responsabil de aportul imediat de energie din FAB X, în timp ce energia pe termen lung provine de la amestecul brevetat conceput de un cercetător de marcă din lumea sportului. Rezistenţa, concentrarea, energia şi vitaminele pe care ţi le aduce FAB X te revitalizează şi te menţin în formă, având, în acelaşi timp, grijă de silueta ta. Cu toţii avem nevoie, din când în când, de un plus de energie, iar FAB X este alternativa sănătoasă de care ne putem bucura cu încredere.

FAB X Forever Active Boost X™ Cu îndulcitor Zero calorii Băutură energizantă Valori nutritive /250 ml Energie 0 kj/0 kcalorii Proteine 0 g Total carbohidraţi 0 g Zaharuri 0 g Lipide total 0 g Fibre 0 mg Sodiu 175 mg Sare (clorură de sodiu) 0 mg Niacin (Vitamina B3) *100 % 16 mg Acid pantotenic (Vitamina B5) *100 % 6 mg Vitamina B6 *100 % 1,4 mg Vitamina B12 *100 % 2,5 µg * Doza zilnică recomandată exprimată procentual (%) Conţinut ridicat de cafeină (28 mg/100 ml). Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate şi celor care alăptează. A se agita uşor. A se consuma după răcire. Băutură energizantă cu adaos de vitamine. Ingrediente: apă carbogazoasă, gel stabilizat** de Aloe vera, acid (acid citric), regulator de aciditate (citrat de sodiu), taurină 600 mg, regulator de aciditate (citrat de potasiu), acid (acid malic), extract din seminţe de guarana, glucuronolactonă, arome, L-glutamină, amestec de plante adaptogene (Eleutherococcus S., Schisandra), inozitol, îndulcitor (sucraloză), vitamine (nicotinamidă, pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, cianocobalamină), colorant (beta-caroten).

ADMINISTRARE A se consuma 1 doză (cutie) / zi. A se agita uşor. A se consuma după răcire. Conţinut ridicat de cafeină (28 mg/100 ml). Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate şi celor care alăptează.

Aceste produse se comanda prin accesarea linkului http://www.comenziforever.ro/users/public_register_aspirant?did=25629

unde inca de la prima inscriere aveti o reducere de 15% si daca achizitionati touch cu 31 de produse,aveti o reducere de 35% pe viata si puteti fii independent financiar si sa folositi produsele dvstra si intreaga familie si sa fiti mai sanatosi,mai energici mai pozitivi si sa va schimbati viata in bine.


FOREVER ACTIVE BOOST X http://www.powerenergie.ro/userfiles/de28ce69-5f5a-4dde-bc11-e90804893079/products/3734750_list.jpg FOREVER
13.00 RON La comandăAutoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.