Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

DESICANT PENTRU INTRETINERE APARATE AUDITIVE 2 cutiix3 BUC =6 BUC

Acest produs nu mai face parte din oferta!

DESICANT PENTRU INTRETINERE APARATE AUDITIVE  2 cutiix3 BUC =6 BUC
 
Cod: KITAPAUD2-3
Producator: MICROPOWER
Disponibilitate: în stoc

Dry - Brik II . noul produs deshidratant conține un absorbant mai agresiv , cu o capacitate care absoarbă umezeala mult mai mare , ambalate într-un container turnat atractiv , , de unică folosință . Dry- Brik II funcționează cu toate modelele Dry & Store .

Dry- Brik II dispune de un cronometru roman numit Timestrip ® . Odată activat de către utilizator , o linie subțire roșie se lungește în fiecare zi , iar când fereastra cronometrului este complet roșie ( 2 luni) ,sărăcit Dry - Brik trebuie înlocuit cu unul nou activat . Timestrip a fost personalizat - proiectat pentru intervÎntrebări frecvente

Este într-adevăr atât de important pentru a înlocui Dry-Brik la fiecare două luni sau este aceasta doar un truc pentru a vinde lucruri ?
Orice dispozitiv de calitate , care a uscare ca unul dintre beneficiile sale trebuie să asigure un loc pentru ca umezeala să meargă atunci când este scos de la proteza auditiva . Dry - Brik II îndeplinește această funcție , și ea se comporta foarte bine , într-adevăr . Chiar și așa , capacitatea de Dry-Brik nu este nelimitată , iar în cele din urmă nu va fi nici un loc pentru ca umezeala să meargă . Schimbarea Dry - Brik II la fiecare două luni asigură majoritatea utilizatorilor nu se va ajunge la acest punct de saturație .

Furnizorul meu spune Dry - Brik al II-lea va rămâne activ timp de două luni . De unde să știu ?
Prin testare într- o varietate de condiții de umiditate relativă , de tipul cu adsorbție a fost puternic cercetat - șicantitatea calculată cu grijă - să asigure cel puțin o speranță de viață de două luni pentru un singur utilizator utilizând aparatul Dry & conține 8 ore în fiecare noapte .

Care este perioada de valabilitate a Dry - Brik II ?
Cu capacul folie intact și stocate într -un mediu climat controlat , o Dry - Brik II are un termen de valabilitate de cel puțin un an .

Pot să reîncărcați Dry-Brik în cuptorul meu ?
Nu Temperatura necesară pentru a rupe legătura dintre polarumiditate adsorbită și poriimaterialului adsorbant este mult prea mare și ar topi plasticul .

Original Dry - Brik eliminat mirosuri . Are Dry - Brik II elimina , de asemenea, mirosurile ?
Da. Mirosuri nedorite sunt cauzate de moleculele de anumiți compuși organici (de obicei ), care simțurile noastre găsi neplăcut . Milioanele de pori microscopici din noile molecule de miros absorbant apuca cât mai strâns ca molecule de umiditate . In plus ,Dry - Brik II contribuie laumiditatea relativă foarte scăzută în orice model Dry & Store , crearea unui mediu ostil pentru bacterii miros cauzatoare de a reproduce .

Cât de sigur este Dry - Brik II ?
Foarte sigur . Deoarece materialul adsorbant este complet închis , nici un contact între utilizator șiadsorbantul poate avea loc fără scule de tăiere .alul de temperatură a liniei de produse Dry & Store , ceea ce face carduri de culoare schimbare și cristale inutile .

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.